úterý 1. listopadu 2011

Karlštejn II

Půjdeme dál? :)











Trochu rozmazané..




Dokumentární fotka uličky. Nebylo tam až tolik obchodů... Nebo mi to už nějak ani nepřišlo. A lidí taky normálka, jako na jiných hradech..



Berounka


Balón nafukovali docela dlouho, nakonec jsme museli běžet na vlak, takže jsme ani jeho vzlétnutí neviděli.

Až na nástupišti jsme ho spatřili ve vzduchu.

Pak přijel vlak. Na další zastávce nastoupila hromada dětí. Seděly snad úplně všude. Mlátily se plastovou lahví do hlavy a nabízely nám při tom Lipo. Prostě pohoda :)


A kde zveřejním článek příště, bude překvápko nejspíš i pro mě samotnou.. ehm..


18 komentářů:

  1. Že ještě nikdo nezačal komentovat, dovolím si jistě i za ostatní napsat, že dál půjdeme rádi. Mne překvapilo, že opravdu na přístupové ulici ubylo stánků, dřív byly na řadě míst i na těch mostcích přes potok a fochy s lákadly pro cizince visely přímo na fasádách domů. U splasklého balonu jsem v první chvíli pomyslel, podle člověka, stojícího u levého okraje, že to je nějaká prohloubená plocha, do které snad má přijít voda. Totiž před časem do těch míst bylo navrhováno koupaliště. No, divné mi to přišlo. :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Pěkné fotky a určitě i pěkný výlet... ;) Nad počtem lidí bych se nepozastavovala vzhledem k roční době - v letních měsících to tu musí vypadat úplně jinak. :) Také jsme tu byli před pár lety (bylo to v říjnu a ještě ve všední den) a lidí málo, stánky nikde. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Opět jsi nezklamala! Fotky parádní, nejvíce u mne bodovala ta "ulička" a v pozadí nádherný Karlštejn! Taky mám z dřívějška podobnou, ale ne tak hezkou!

    OdpovědětVymazat
  4. - Břéťo, děkuji za komentář :-) Jsem ráda, že jsi pokračoval :) Mně se právě přišlo, že to tam komerční ani moc není. Obchůdky jen kamenné, trochu něco venku, třeba bazar s méďou na houpacím křesle, ale v Praze to bývá ještě přeplácanější. Ani lidí tam tolik nebylo.. Možná proto, že byl říjen.

    OdpovědětVymazat
  5. Lenka-Jirka: Před tímhle výletem jsem tam byla v listopadu, taky žádné stánky a docela i málo lidí, vlastně ani nevím, jaké to tam je v létě..

    OdpovědětVymazat
  6. Ježurko, děkuju moc! :) Zrovna tuhle fotku jsem vyřadila jako "nic moc", dala jsem ji sem až kvůli Břéťovi. Jsem ale ráda, že se ti líbí :-)

    OdpovědětVymazat
  7. Nádherné...moc pěkné fotky..:)A ty balóny! I kdyby mě to mělo zruinovat, tak bych do toho vlezla! :-)) Strašně ráda bych to zkusila....:)

    OdpovědětVymazat
  8. Nebyl jsem tam léta, ale na Berounku jsem rád jezdil. :)

    OdpovědětVymazat
  9. Karlštejn je prostě tak nádherný hrad a fotogenický hrad, že nemůže zklamat snad nikdy a nikoho.....a ta krajina okolo, no holt ti naši králové si uměli vybírat kam a na čem spočine jejich veleurozené oko :-)

    OdpovědětVymazat
  10. Karlštejn je opravdu majestátní hrad. Takový mi přijde mohutný, veliký, pompézní. Zvláštně na mne působí na té fotce z městečka.

    OdpovědětVymazat
  11. Vrátila jsem se skrz tvoje fotky o těch x let zpět. :) Pamatuju si to, jako bych tam byla včera. Tu uličku, obchůdky, hard... snad jsem v tý době byla stejnej parchant, jako ti svišti, co přistoupili do vlaku a mlátili se flaškou do hlavy. :)

    OdpovědětVymazat
  12. Jak jsem začala koukat na snímky hradu, okamžitě mi naskočila písnička z Noci na Karlštejně - Jede král a přestože se mi tato zrovna moc nelíbí, hučí mi nepřetržitě v hlavě. Karlštejn, je opravdu hrad králů, je nádherný.
    Taky mě zaujal ten balon, ještě jsem nafukování a vzlet neviděla. Škoda, že jste museli odejít.

    OdpovědětVymazat
  13. Jsem na tom podobně jako Jarka, jenže mě pro změnu zní v uších Do věží, do věží. Prohlédla jsem si i předchozí článek s pořadovým číslem I.
    Karlštejn je klenot mezi našimi hrady a tvé fotky jsou nádherné.

    OdpovědětVymazat
  14. Rada som šla ďalej :-)
    Krásne som sa poprechádzala jesenným zámkom, k vodičke a letela balónom, paráda, teším sa na ďalší výlet :-)

    OdpovědětVymazat
  15. Parádní fotky, děkuji za virtuální procházku a za potěchu oka. Let balonem mě vůbec neláká, ale focení Karlštejna klidně...

    OdpovědětVymazat
  16. to modré nebe! já chci léto! nebo alespoň jasno! krásné fotky :)

    OdpovědětVymazat
  17. Mým snem je Karlštejn navšítvit, je to pohádkové místo a bbohužel pro mě moc vzdálené od mého bydliště, takže jsem zatím neměla tu možnost navštívit jej... Ale věřím, že i mně se tohle jednou poštěstí! Je nesmírně fotogenický, takže se nemůžu naobdivovat dosyta fotek :-)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář :)